April 14, 2017

Gaji Lambat Lagi..

Just nak cakap..

Ada 1 kedai baju ni.

Saya suka saya suka material dia.

Kalau termasuk situ habislah. Mesti terbang beberapa rat. Huhuhuhu.

Tapi ku tahan jebat. Ku tahan.

Lately, dia boleh pula hantar link boleh beli online.

Sabarrr jelah!

Tapi ku scroll2 jugaklah. Mujur, opis memang block link sewaktu dengannya. Mujur sangat.

Tapi today is Friday. Friday is leisure day. Saya yang announce begitu. 

So, kalau berkenan boleh lah pegi. Hi hi hi.

Scroll punya scroll, Tak ada yang muslimah compliance. Ketat. Singkat.

Memang kena tolak tepi.

Tak minat dah u. 100 email u semua macam tu.

Ketat. Singkat. Tak muslimah compliance.

Tapi color, pastel. Simple. Clean n Nice.

But no no. Kita ulang balik:

Ketat, singkat dan tidak muslimah compliance.

So babai. Sila ketepi!

p/s: Masalahnya dah set itu spam mail. Tapi still buka folder spam and scroll2. Penyakit kan?

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin

0 Did my team member said anything?: