December 31, 2007

Before the Day Break ends...

Nak jugak tulis sesuatu..Dh byk kali attemp aku tak berjaya tulis pepe...Akhirnya ni dpt la sikit masa nk coret2....:)...
 
A lot of things happened in my life lately... I was in the midst of being a useful person for my bos.....In the midst baru..sbb nya tak tau lg outcome die cemana... Kot2 kene bambu ke ape ke..ekekekek......Bia la tu tu tak penting sgt...Aku bese la kerja no2...ehehehe
 
Aku dh semakin tembam sekarang ini..HUhuhuhuhu..itu yg pstinye....cemana nk kurus balik ntah asek lapaaa jee..ish ish......Breastfeed dh tak byk air kuar pn..pg2 msti firdaus carik susu gk....Tp kadang2 mamat tu timing belt gk...Kadang2 tamau susu nk tros tdo......tp takpela..sepanjang2 ni anak mama ni blom lg la menyusahkan mama sgt..Baby bese la mama rase...Eh mama ke ibu..belasah je la..hihihi...
 
Smlm firdaus kene injek bersempena die masuk genap 5 bulan..Huhuhu Kesian doktor tu buat sakit la aku ase....dalam sgt die cucuk pstu lama sgt jarum dok dlm bontot firdaus..huhuhuhuhu..sian anak aku.......Merah2 bontot die mlm td...esok pg mama nk tuam la..kot2 bole hilang sakit sket..huhuu..cian anak mama.....
 
My hubby nk bwk parents die jejalan kt Langkawi end of january 2008 nnti...Tak tau le cemana nnti yg psti sure mak die ajak jln2 tu..mak die kuat jln die je yg tak tau...Klau aku penat aku nk dok dlm bilik je main ngn firdaus..lg best..muahahahahahaa..bkn boyokot.....tp mls nk layan sgt..karang aku bising2 die yg hangin baik aku diam padan muka..muahahahha..padan muka sapa? ntah aku pn tak tau...
 
eh ape la aku merepek ni?? aku pn tak tau la..yg psti nk jgk tulis sesuatu....
 
haaa..my bestfriend wedding was lastweek....with her long time couple la of course and alhamdulillah..Allah panjang kan jodoh korg ye..amin....ehehehehe...selamat menghadapi zaman berumah tangga..so far aku tgk die ok je....i think she's ok la tu..insyaallah....
 
Lg ape lg..ntah la...tu je la kot yg sempat ku coretkan selama 2 3 menet ni...2 / 3 menet ye kwn2..bkn 23 menet..ekekekeke
 
ok la tu je...daaaaa

--
Regards,
Siti Fatimah Khairiah M Amin