December 14, 2005

Finally To Able To Write

Erm... Dh lama tak bebel dlm ni.....takde idea nk tulis.......gi pon tibe2 dpt ilham berkerjaya....tp takdela giler2 jugak...2 3 hari...jd mcm bese balik...ish ish ish ish......tp arini aku bangger....bos aku kasik keje pagi...ptg aku dh settle....tp byk la die bg keje....aku br settle kan satu task........kire ok la kan dr takde...gi pon task tu die nak friday...tp aku dh kasik arini.....achievement yg menarik...hehehe...

oklah..tak sempat lak nk berceloteh....dh waktu balik...lapa ni...tghari tadi tak mkn ...muahahaha...aku dh gemuk balik laa asenye....2 3 hari lepas mkn byk tak hengatt nye la...heheheheeh...

pe pe pon.....pray for my success whom ever is reading....daaaaaa

December 02, 2005

The Idea....No Idea

Lately i find it hard to write. I don't know what to write. I'm bored without doing anything or even while doing anything. Kalu suruh aku kemas opis ke, tuka lampu opis ke, pasang langsir opis ke, aku suke la. Aku pon tak tau kenape dengan aku skang ni. Makin menjadi-jadi plak malas nye. Tolong laa. Tu aku malas nk tulis tu. Sbb aku rasa mcm dah byk sangat keja sia-sia aku buat. Ase bersalah plak ngn company aku ni. Ok lah. Aku dpt mood sket bile sebut perkataan bersalah tu. hehe.chow chin chow./

p/s : nk carik keje lain pon malas...huarghhhhh...